020 749 6200 myynti@looks.fi

Joululahjavinkkejä

Olemme keränneet tälle sivulle joululahjaideoita jotka sopivat sekä henkilökunnallesi, että annettavaksi tärkeille yhteistyökumppaneille. Olipa budjettisi mikä tahansa, meiltä löytyy aina upeita vaihtoehtoja lahjoiksi, joita käytetään ja joihin ihastutaan ikihyviksi.

Muista myös, että voit hyvin yhdistellä kaikkia valikoimamme tuotteita mielesi mukaan, ja että hoidamme lahjojen pakkaamisen puolestasi!

Lisätietoja tuotteista saat klikkaamalla kuvia.

Joulun yrityslahjat suoraan vastaanottajalle - näin helposti se käy:
  1. Lahjapaketointi kuuluu hintaanValitkaa mieleisenne lahjakokonaisuus valikoimastamme. Tarjoamme kaupan päälle paketointimateriaalit useista vaihtoehdoista.
  2. Antakaa tilaus edustajallemme.
  3. Toimittakaa meille lahjan saajien nimet ja osoitteet sekä halutessanne mukaan liitettävä joulutervehdyksenne.

Me huolehdimme lopusta: lahja viimeistellään logomerkkauksella tai muulla tuotteistuksella, kääritään lahjapakettiin, pakataan, postitetaan ja toimitetaan vastaanottajalle sovittuna päivänä.

Nautiskelijan nappo on tarkoitettu kiireettömiin hetkiin joissa ajatukset lepäävät. Sen eleetön kauneus auttaa pysähtymään ja olemaan läsnä.

Löylynautiskelijat täyttävät napon vedellä ja antavat lempeän löylyn kosketella olkapäitä. He kuuntelevat veden solinaa ja sihinää ja nauttivat arjen luksuksesta. Kulinaristit täyttävät napon makuhermoja kutkuttavilla herkuilla: marjoilla, konvehdeilla, piparkakuilla, pähkinöillä…

Kun sanoja ei ole, anna designin puhua puolestasi.

Talviunitaljan turkismainen, sormia viettelevä materiaalintuntu ja eläimellinen lämpö toimivat mainiona stressin poistajana tarjoten sinulle luvan huilaamiselle. Sen kuiske kutsuu sinut hetkeksi vetäytymään talviunille tai oikaisemaan sen päälle kuin taljalle.

Tunne alkukantaisuus ja valmistaudu lähtemään pedon matkaan.

Millaista tunnelmaa sinä haluat välittää?

Lisää lahjaideoita löydät täältä. Soita meille ja pyydä meidät käymään mallikappaleiden kanssa!