0400 249 424 myynti@looks.fi

Avoimet työpaikat

Haemme tuote-edustajia pääkaupunkiseudulle sekä Etelä-Pohjanmaalle

 

Haluatko olla osa edustavaa ja energistä myyntitiimiä? Nautitko heittäytyä päivään, joka on aina erilainen?

Mikäli sinusta hehkuu hyvä itsetunto ja sisäinen voima sekä halu tehdä asiakkaan kanssa tuloksia, saatat olla henkilö, jota etsimme. Odotamme innostunutta asiakaspalveluasennetta, hyviä tiimityötaitoja ja halua menestyä. Saatat projektit tyylikkäästi alusta loppuun määrätietoisella asenteella ja asiakasta kuunnellen. Saat kipinöitä onnistumisista ja ne siivittävätkin sinut hyviin tuloksiin. Ymmärrät että onni asuu hyvässä työpaikassa.

Looks Finland Oy on B-to-B -puolen toimija, jonka tuotteissa näkyy vahva designosaaminen. Vaatteiden ja muiden tekstiilien lisäksi mallistossamme on myös Avainlippu- ja Design from Finland -tuotteita, jotka tarkoittavat osaltamme myös suomalaista valmistusta ja kotimaisia raaka-aineita. Toimintamme kulmakivet ovat henkilökohtainen palvelu, laatu ja nopeat toimitukset.

Jos haluat tehdä työtä Suomessa suunniteltujen LOOKS-tekstiilien ja yritysasiakkaiden parissa voit olla yksi huippujengimme jäsenistä. Tarjoamme työsuhteen mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä, autoedun, kilpailukykyisen palkan sekä motivoivan kannustinjärjestelmän.

Mikäli innostuit ja haluat vahvistaa tiimiämme, laita hakemus palkkatoivomuksineen sähköpostitse jussi.heino@looks.fi tai soita ja kysy lisää Jussi Heinolta, puh 040 505 4804