0400 249 424 myynti@looks.fi

16 tapaa yksilöidä yritysimagotuotteita

Logo mukiin, painatus T-paitaan, brodeeraus työvaatteisiin…  Alta löydät erilaisia vaihtoehtoja viimeistellä imagotuotteet omalla logollanne tai tuotemerkillä. Useimmissa tapauksissa voimme käyttää myös omia värejänne.

Klikkaamalla kuvia näet ne suurempana, löydät lisätietoja näistä erilaisista vaihtoehdoista ja saat toivottavasti myös uusia ideoita.

Mitä saisi olla?

Aina ei logon tarvitse olla iso ollakseen vaikuttava. Farkuista tutuksi tulleet niitit henkivät asennetta joka on vaikea saavuttaa muilla keinoin.
Neuloksiin kuten sukkiin voidaan toteuttaa logo myös tuotteen valmistusvaiheessa.
Reunustetussa merkissä toistuvat myös ohuet linjat. Valitse värit vapaasti ja ompeluta mihin tahansa tekstiilituotteeseen! Minimitilausmäärä 100 kpl
Sokkopainatus eli kohokuviointi voidaan tehdä nahan lisäksi myös polyesteria sisältäviin kankaisiin
Brodeeraus eli kolmiulotteinen kirjailu on suosituin tapa merkitä ja personoida tuotteita ja se voidaan tehdä myös näin. Logo joka sulautuu saumattomasti itse tuotteeseen lisää sen käyttöikää ja sitä kautta näkyvyyttä.
Brodeeratun merkin kangaspohjaan voidaan valita erilaisia materiaaleja ja värejä. Se sopii erityisesti tuotteisiin joihin suoraan brodeeraaminen ei ole mahdollista.
Kudottu merkki voidaan toteuttaa joko muotoon leikattuna tai suorakaiteen muotoisena. Toisin kuin brodeerauksissa, kudotussa merkissä toistuvat hyvin myös ohuet linjat.
Kolmiulotteisuutta ommeltaviin merkkeihin saadaan yhdistämällä huopa ja laserleikattu kumi.
Kumi- ja silikonimerkkien muoto voi olla mikä tahansa. Niissä toistuvat pienetkin yksityiskohdat hyvin tarkasti.
Nahkajäljitelmämerkit edustavat hienovaraisesti ja tyylikkäästi toteutettua kolmiulotteisuutta joka henkii nostalgiaa.
Heijastavat merkit lisäävät tuotteisiisi turvallisuuselementin josta on hyötyä missä tahansa käyttäjä liikkuukin.
Kohopainettu vedin brändää mitä tahansa tuotteita joissa on reiällinen vetoketjun vedin: takkeja, pikeepaitoja, laukkuja jne.
Tekstiilien painatuksiin löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja; kokoja, värejä ja erikoistekniikoita 3D-painatuksista heijastimiin. Suosituin on edelleen kuitenkin silkkipaino, jolla voidaan toteuttaa myös suuria ja monivärisiä pintoja tekstiileissä ja laukuissa.
Koviin metallipintoihin käytetään lasermerkkausta jolla saadaan pysyvä ja kestävä lopputulos. Materiaali vaikuttaa kaiverruksen lopulliseen sävyyn. Tämä esimerkki on tehty termospullon kylkeen. Sen korkeus on noin 5 cm.
Tampopaino on tekniikka, jolla saadaan logo epätasaisille ja kaareville pinnoille kuten kuvan Looks-juomapulloihin, kyniin, mukeihin jne.
Polttomerkinnällä voidaan viimeistellä puuesineitä ja nahkaa.