0400 249 424 myynti@looks.fi

Looks Celliant -hyvinvointisukat

Yritystekstiilit ja mainoslahjat - Looks Celliant -hyvinvointisukka
Tuotteessa on anatomisesti muotoiltu pohjaosa vasemmalle ja oikealle jalalle
Mukavuutta lisäävät jalkaholvin tuki ja kiristämätön sukansuu
Mustan sukan tehostevärit ovat lime ja harmaa

Henkilökuntanne ja yhteistyökumppaninne arvostavat varmasti laadukkaita ja kestäviä sukkiamme.

Looks Celliant -hyvinvointisukat ovat nimensä veroiset esimerkiksi seisomatyössä, kun vietät pitkän päivän messuilla tai kun matkustat pitkiä matkoja.

Näissä sukissa on anatomisesti muotoiltu pohjaosa vasemmalle (L) ja oikealle (R) jalalle sekä jalkaholvin tuki ja kiristämätön sukansuu.

Sukansuuhun mahtuu myös pieni brodeerattu logo.

Koot:
S1 (36-39)
S2 (40-43)
S3 (44-46)

Väri musta jossa harmaita ja limenvihreitä yksityiskohtia

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Täytä alle tietosi niin otamme sinuun yhteyttä

Lisätietoja
  • Logomerkkaus sukansuuhun voidaan tehdä brodeeraamalla
  • Materiaali 18% Celliant, 29% Nylon, 26% Polypropyleeni, 21% Polyesteri, 6% Lycra
  • Varastotuotteen normaali toimitusaika 2-3 viikkoa
  • Isommat määrät, kysy tehdastilaushintaa ja -toimitusaikataulua
Celliant-kuidut

Celliant-kuidut parantavat kehon verenkiertoa ja lisäävät veren happitasoa keskimäärin noin seitsemän prosenttia. Ne kierrättävät vartalon energian takaisin ”uusiokäyttöön” ja antavat suoritukseen lisää voimaa sekä kestävyyttä. Celliant-teknologian on myös todettu alentavan verenpainetta ja auttavan kehoa säilyttämään sen ideaalin lämpötilan – toimien kuin katalysaattorina.

Sukissa Celliant-kuidut vähentävät jalkojen väsymystä, turvotusta ja nopeuttavat rasituksesta ja urheiluvammoista palautumista – ominaisuuksia, jotka ovat tyypillisiä tukisukille. Testiryhmä koki myös sukan säilyvän raikkaana ja hajuttomana käytön jälkeen.

Celliant ei ole viimeistely, vaan pysyvä ominaisuus tuotteessa. Celliant-kuitu on käytössä laajalti monien tuotemerkkinen mallistoissa. Sitä hyödynnetään mm. vaatteissa, vuodevaatteissa, ortopedisina tukina ja lemmikkieläintekstiileissä.

Olen jo vuosia käyttänyt hoitotyössäni eri valmistajien tukisukkia, mutta vasta kun työnantajani antoi minulle Looks Celliant -sukat huomasin selkeän eron aikaisempiin. Nämä todellakin tuntuvat hoitavan jalkojani päivän mittaan joten olen alkanut käyttää niitä joka päivä.

Annikki Mylly

Saarelakoti

Päivitämme jatkuvasti nettisivujemme tuotekortteja ja näet aina vain pienen osan tuotevalikoimastamme. Jos haluat nähdä tämän tuotteen ja todeta sen laadukkuuden omin silmin ja sormin tai keskustella muista yritystekstiili- yrityslahja- tai mainoslahjatarpeistanne ota yhteyttä ja sovi aikataulusta kanssamme!