020 749 6200 myynti@looks.fi

Looks Fokka Tilaihme -vetolaukku

Looks-laukut ovat tyylitietoinen ja järkevä valinta kun on oltava edustava myös matkoilla.

Looks Fokka -vetolaukussa on käytännöllisyys viety huippuunsa. Se on juuri oikean kokoinen käsimatkatavaraksi, kenkiä varten siinä on erillinen tasku ja sisus on organisoitu kahteen osaan niin, että myös laukun päällä olevan vetoketjun kautta sinulle avautuu helppo pääsy päällisosaan pakattuihin tavaroihin.

Lisäksi kaksiosainen, pehmustettu etutasku toimii näppäränä säilytystaskuna koneessa sisällä. Pakkaa siihen lennolla tarvitsemasi pikkutavarat kuten tabletti tai kirja ja silmälaput ja irroita se ennen kuin nostat laukkusi matkatavarahyllylle.

Laukku suljetaan vetoketjulla. Jos se ei tule aivan täyteen, pikalukko-kiinnitys varmistaa, että tavarasi pysyvät silti hyvin paikoillaan.

Laukun väri on meleerattu harmaa. Takaosasta löytyy printti joka kertoo laukun mitat, jos lähtöselvitys niitä sattuisi tiedustelemaan.

Logomerkkaus voidaan painaa tai brodeerata.

Vetolaukku muodostaa tyylikkään parin yhdessä Afääri-bisneslaukun kanssa.

Pyydä tarjous tai lisätietoja
Täytä alle tietosi niin otamme sinuun yhteyttä
Lisätietoja
  • Logomerkkaus voidaan brodeerata tai painaa
  • Mitat 37 x 54 x 23 cm, tilavuus 70 l.
  • Varastotuotteen normaali toimitusaika 2-3 viikkoa
  • Isommat määrät, kysy tehdastilaushintaa ja -toimitusaikataulua

Päivitämme jatkuvasti nettisivujemme tuotekortteja ja näet aina vain pienen osan tuotevalikoimastamme. Jos haluat nähdä tämän tuotteen ja todeta sen laadukkuuden omin silmin ja sormin tai keskustella muista yritystekstiili- yrityslahja- tai mainoslahjatarpeistanne ota yhteyttä ja sovi aikataulusta kanssamme!