0400 249 424 myynti@looks.fi

Looks Reissari -monitoimilaukku

Liikelahjat - Looks Reissari -monitoimilaukku
Laukun edestä löytyy 3 taskua; kaksi vetoketjulla suljettavaa ja yksi läpän alta
Tyylikkään laukkusarjamme uusin jäsen on kevyt, tilava ja monipuolinen Reissari. Siinä kulkevat esimerkiksi tabletti tai 12” tietokone, kirja, muistikirja, kamera, juomapullo ja eväät, sillä laukun vetoisuus on 7 litraa. Sisus on kauttaaltaan pehmustettu.

Reissari-monitoimilaukussa on läpällä ja soljilla suljettava ulkotasku, yksi vetoketjutasku takana ja 2 edessä (juuri sopivan kokoisia aurinkolaseja varten), sekä sisällä paikat tabletille, puhelimelle ja kynille.

Reissari sopii kokonsa ja tyylikkyytensä vuoksi niin työtehtäviin kuin vapaa-ajalle – vaikkapa kentän laidalle ja lomalaisen seuraksi. Pue hihna yli olan niin se jättää kädet vapaaksi valokuvaamiseen, lasten kaitsemiseen, fillarointiin ynnä muuhun.

Laukun mitat ovat 24 x 29 x 10 cm. Materiaali on vettähylkivää polyesteria, väri harmaameleerattu.

Laukkuun voidaan brodeerata, painaa tai ommella haluamanne logo.

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Täytä alle tietosi niin otamme sinuun yhteyttä

Lisätietoja
  • Logomerkkaus voidaan ommella, brodeerata tai painaa
  • Mitat: 24 x 29 x 10 cm.
  • Varastotuotteen normaali toimitusaika 2-3 viikkoa
  • Isommat määrät, kysy tehdastilaushintaa ja -toimitusaikataulua

Päivitämme jatkuvasti nettisivujemme tuotekortteja ja näet aina vain pienen osan tuotevalikoimastamme. Jos haluat nähdä tämän tuotteen ja todeta sen laadukkuuden omin silmin ja sormin tai keskustella muista yritystekstiili- yrityslahja- tai mainoslahjatarpeistanne ota yhteyttä ja sovi aikataulusta kanssamme!