0400 249 424 myynti@looks.fi

Looks Primaloft -kerrasto

Yrityslahjat - Looks Primaloft -kerrasto
Huippulämmin paita-housu -setti on enemmän kuin pelkkä alusasu tai välikerrasto.
Kerrasto on pakattu monikäyttöiseen ja kestävään Looks-pesupussiin

Huippulämmin paita-housu -setti on enemmän kuin pelkkä alusasu tai välikerrasto. Näissä hyvän olon vaatteissa yhdistyvät myös mukavuus, tyylikkyys ja helppohoitoisuus. Materiaali joustaa ja hengittää ja siirtää kosteuden pois iholta. Se myös kuivuu nopeasti pesun jälkeen.

Malliltaan asu on unisex.

Kerrasto pitää sinut lämpimänä ulkoiluvaatteiden alla laskettelurinteessä, hiihtoladulla ja pulkkamäessä ja rakenteensa ansiosta se muun muassa lämmittää kuivapuvun alla paremmin kuin vaikkapa merinovillakerrasto.

Yläosaa voi hyvin käyttää sellaisenaan myös neulepaitana ja kun siihen yhdistetään saumattomat housut, koko setti kelpaa oloasuksi.

Setin mukana tulee Looks-printillä varustettu pesupussi johon voidaan painaa myös yrityksesi oma viesti tai logo. Itse kerrastoon voidaan tehdä logomerkkaus brodeeraamalla tai ompelemalla.

Kerraston materiaali on villan ja primaloftin sekoite ja niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, kaksi kokoa kattaa mitoituksen naisten S:stä miesten XXL:een.

Väri meleerattu harmaa

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Täytä alle tietosi niin otamme sinuun yhteyttä

Lisätietoja
  • Logomerkkaus voidaan brodeerata tai ommella tuotteisiin, pesupussiin voidaan myös painaa
  • Yläosan materiaali 77% Primaloft (villa-primaloft 50/50), 23% Polyamidi, alaosa 7% Primaloft, 23% Polyamidi, 2% elastaani
  • Varastotuotteen normaali toimitusaika 2-3 viikkoa
  • Isommat määrät, kysy tehdastilaushintaa ja -toimitusaikataulua

Päivitämme jatkuvasti nettisivujemme tuotekortteja ja näet aina vain pienen osan tuotevalikoimastamme. Jos haluat nähdä tämän tuotteen ja todeta sen laadukkuuden omin silmin ja sormin tai keskustella muista yritystekstiili- yrityslahja- tai mainoslahjatarpeistanne ota yhteyttä ja sovi aikataulusta kanssamme!