Referenssejä

veho-looks-finland-bottas

Valtteri Bottas ja Mercedes-Benz ilahduttivat koululaisia jakamalla heijastinpipoja ja muistuttivat samalla varovaisuudesta liikenteessä sekä heijastimien käytön tärkeydestä pimenevässä syyssäässä.

Päivittäisessä työkäytössä olevien vaatteiden on oltava käytännöllisiä, mukavia ja helppohoitoisia.

Ensimmäinen Holiday Club -mallisto suunniteltiin jo vuonna 2005. Yhteistyö on jatkunut yli vuosikymmenen. Mallisto tehdään aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa heidän toiveita ja tarpeita kuunnellen. Olennaisena osana mallistoa on käyttötarkoitukseen soveltuvat materiaalit, kaavoitus ja Holiday Club -ilme, joka  viimeistellään pienillä yksityiskohdilla kuten logon sävyyn värjätyillä napeilla.

Sisu_Auto_logo

Sisu Workwear -työvaatteisiin haettiin rock-henkisyyttä, joka näkyi tummana värimaailmana ja näyttävinä metallisina yksityiskohtina. Tämä kokonaisuus räätälöitiin täysin Sisu-maailmaan sopivaksi auton vannetta imitoivaa painonappia myöten.

sisu-mallisto-looks-referenssit
Looks_Linnapuisto
Hotelli_Katajanokka_logo

Vankilateeman ympärille toteutettiin mallisto ulottuen shoppituote käsiraudoista henkilökunnan työvaatteisiin. Kokonaisuuden päävärinä on musta, jota raikastetaan musta-valkoisilla trikootuotteitta. Henkilökunnan raidallisessa T-paidoissa vankinumeron tilalla on hotellin puhelinnumero. Mallisto on oivaltava ja sitä ideoitaessa taustalla soi Jailhouse rock.

Joulupukin_Pääposti_logo

Joulu herättää meissä kaikissa monenlaisia tunteita. Tunnelmalliset Joulupukin pääposti -tuotteet huokuvat nostalgiaa sekä perinteitä. Villamaiset tuotteet tuotteistettiin puhuttelevalla Joulupukin pääposti – keinonahkamerkillä. Pienet detaljit luovat suuren tunnelman. Joulupukin pääpostissa asioivat kansainväliset vieraat huomioitiin kokonaisuutta rakennettaessa sisällyttäen mallistoon myös käteviä matkustamiseen suunnattuja tavaroita Tuotteistossa on niin pientä kuin suurempaakin kotiin viemistä muistoksi itselle tai tuliaisina annettavaksi.

liikelahjat-custom-made-joulupukin-paaposti
Fat-Lizard-referenssi
Fat-Lizard_logo

Fat Lizard -pipo on täyteläinen kuin kuohuva olut. Päätä ei palella kehitettäessä marketti- että baarivahvuista olutta.

Muumimaailma_logo

Naantalin Muumimaailma herättää tutut Muumilaakson asukkaat henkiin. Monet hahmot seikkailevat myös värikkäissä shoppituotteissa. Mallistossa on tuotteita niin lapsille kuin aikuisillekin, muumit  puhuttelevat meitä kaikkia, globaalisti. Muumimaailma- uotteiden parissa työskentely on iloista väriterapiaa.

muumimaailma-referenssit-looks-2
kennelliitto-referenssi
Kennelliitto-logo

Yksi Kennelliitolle suunnitelluista tuoteperheen tuotteista on unisex sadetakki. Sadetakin katseenvangitsijana on logoa myötäilevä kirkkaansininen vuori ja hupun sisäosa. Pieteetillä asiakkaan vaatimuksia noudattaen tehty kaavoitus tekee tuotteesta ajattoman ja mallistokokonaisuuden klassikon.

Previous slide
Next slide