020 749 6200 myynti@looks.fi

Muistot matkaavat pitkin maailmaa - Joulupukin Pääposti

Looks Finlandin ja Postin yhteistyössä on syntynyt jo kymmeniä yksilöllisesti brändättyjä tuotteita Joulupukin pääpostiin Rovaniemellä Napapiirillä. ”Meillä on tarkkaan valitut luottotoimittajat, joihin Looks on kuulunut jo vuosia”, sanoo työhönsä intohimolla suhtautuva tuotepäällikkö Sari Wollsten.

”Looksilla ymmärretään visiomme sekä Joulupukin pääpostin erityinen luonne kansainvälisestikin tunnettuna kohteena. Napapiirillä myytävien tuotteiden on puhuteltava kaupallisesti monenlaisia ihmisiä, sillä tuotteet viedään pääsääntöisesti matkamuistoina edelleen ympäri maailmaa.

Erinomaisen vastaanoton saaneet ja valikoimaan vakiintuneet tuotteemme, kuten tonttulakit ja joulusukat, toimitetaan isompina tehdaserinä. Osa tuotteista toimitetaan puolestaan joustavasti Looksin varastolta tarpeen mukaan. Näin voimme esim. testata helposti erilaisten tuotteiden menekkiä. Pienempien tuote-erien brändäyksessä käytetään ommeltavaa merkkiä, jolla tavoitetaan juuri toivomamme tunnelma. Toimitukset tapahtuvat aina sovitusti nopeallakin aikataululla.

Suosittelen lämpimästi Looksin ammattitaitoista tiimiä, kun haluat tarjota asiakkaallesi enemmän – Looks auttaa meitä tuottamaan kokonaisvaltaisen ja mieleenpainuvan kokemuksen. Näitä tuotteita on ilo myydä!”

Sisu Workwear -mallisto

Sisu Workwear -työvaatteisiin haettiin rock-henkisyyttä, joka näkyi tummana värimaailmana ja näyttävinä metallisina yksityiskohtina. Tämä kokonaisuus räätälöitiin täysin Sisu-maailmaan sopivaksi auton vannetta imitoivaa painonappia myöten.

Mallistossa on vahva annos Sisu-lifestyleä. Projekti toteutettiin yhteistyössä mainostoimisto Precis Oy:n kanssa.

Sisu | perseverance; grit; guts; persistent; headstrong | In hard missions ~ is needed

Sisu-mallisto koostuu kovaan käyttöön valmistetuista, aikaa kestävistä työvaatteista.

Holiday Club -mallisto

Päivittäisessä työkäytössä olevien vaatteiden on oltava käytännöllisiä, mukavia ja helppohoitoisia.

Ensimmäinen Holiday Club -mallisto suunniteltiin jo vuonna 2005. Tuolloin ravintolan henkilökunta puettiin kuvan punavalkoiseen keittiöruutuun ja kylpyläosaston väki sporttisiin pikeisiin ja -housuihin.

Mallistoa päivitetään aika-ajoin ja 2016 kirkasti ilmettä mm. vaaleilla paitakuoseilla. Silkkihuivi tuo mallistoon ryhdikkyyttä ja väriä. Vyötkin ovat kaventuneet vuosien saatossa.

Toiveena oma mallisto?

Autamme mielellämme sen toteuttamisessa!

 

Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija jolla on Suomessa 7 kylpylää ja 23 lomakohdetta.

Merchandise